Renovering av missionshus

Del 1 av 2 med takbyte på missionshus i halls! I samarbete med XL-bygg Tierp, Monterat och klart. Är ni behov av nytt tak? Eller vill ni ha en översyn av tak? Kontakta oss 0293-12020 eller XL-bygg Tierp!

En utbyggnad i Eskesta börjar ta form!

En självklarhet är en god kommunikation med kund från start till mål för att uppnå service och kvalité! Vill du ha tillbyggnad? Ombyggnad? Eller ett nytt kök? Ändra planlösning? nytt tak? Vi hjälper er gärna med små som stora projekt, från idé till verklighet! Kontakta oss 0293-12020 / Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vår medverkan i bygglov

9 februari sändes det äntligen, roligt och spännande! Fruktansvärt kul att få se resultatet, hur dom har klippt ihop en lång vecka till ca 44 min. Var en rolig vecka med ett gäng trevliga och kämpande människor! Kul att vi i Tierpsbyggteknik, Jnp samt flera lokala firmor medverkar!

Hus som fått sig ett lyft

Ett hus har fått sig ett lyft, en entréhall på bottenplan, blivande badrum med full takhöjd på överplan! Vi utför arbetet efter ert behov, stora som små projekt! 0293 - 12020

Nytt tak i Skämsta

Ett tak i skämsta har fått sig en välbehövlig renovering, resultatet blev ett tätt tak i många år framöver samt ett lyft för hela huset!

Nya fönster i Marma

Byte av fönster i marma skogen, utvändiga foder gjorda efter kundens önskan. Kunden nöjd, lika vi. Vi antar både stora som små projekt, från grund till tak, tillbyggnad, ombyggnad, fasad, kök, badrum, takfönstret/fönster/dörrar med mera. Kontakta oss så hjälper vi er gärna. Tierpsbyggteknik AB 0293-12020